Beste Gasten,

 

Media 1985 zijn wij ( Peter en Jannie snel ) als groothandel begonnen met het importeren van de meest uiteenlopende goederen uit Indonesië.

Door afnemende vraag en het grote aanbod kwamen de prijzen zo onder druk te staan dat wij hebben besloten om in 2005 de import te stoppen en ons bedrijf over te doen aan onze zoon Stefan.

Sinds de overname zijn wij, als gediplomeerd meubelmakers actief in het handmatig en op maat vervaardigen van complete bars, achterkasten, uitgifte / balies en specials tegen betaalbare prijzen.

Ook voor bijkomende zaken zoals decoratie, koeling en complete tap installaties, zowel nieuw als gebruikt, bent u bij ons aan het goede adres.

Cafés, restaurants, campings, winkels, kantoren en verenigingen maar ook veel particulieren hebben al een beroep op ons gedaan.

Momenteel zijn er meer dan 400 bars, achterkasten en specials naar volle tevredenheid van de klanten geplaatst.

Er wordt alleen gewerkt met massieve houtsoorten zoals eiken, afzelia en teak. Hierdoor staan wij garant voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs.

In de menubalk onder moderne bars, klassieke bars en specials  ziet u een overzicht van datgene wat door ons op maat is gemaakt.

Verder hebben wij nog diverse bars op voorraad alsmede een verscheidenheid aan artikelen voor de verkoop, deze vind u in de menubalk onder voorraad en aanbiedingen.

  

Veel kijkplezier en misschien TOT ZIENS! 

 

 

© Ho-Snel.com
Contact | KVK: 30174189